江西置业办公室设计
项目名称: 江西置业办公室设计
项目面积: 800㎡
空间性质: 办公空间设计
设计小组: B组
坐落位置: 江西南昌
主要建材: 吸音板、木材仿云石透光片、镜钢
设计时间: 2012年3月
本案在平面规划,办公空间设计策略上,以空间功能为主体分区,遵从人体活动流线为主旨,从入口开始,依次利用接待区,前厅,玄关,然后到各功能空间,从而突出前中后的空间层次感,提出空间的价值所在。

在材质选用方面,运用大量透明材质与木材,结合做间隙,强调空间的通透性,其中接待区及会议室的运用大量透光片材料,将空间的照明系统捏出更多层次变化。从而产生空间的层次感,令整个办公室明亮丰富,更强调了本案企业高档次的企业形象定位。当人们游离其中,随着材质透明度的变化,灯光照明层次变化,也展开了一段领略通透延展或模糊,暧昧的视觉游戏。

In the case of plane design, office design strategy, to function as the main space partition, follow theactivities of the human body for the purpose of streamline, from the entrance, followed by use of the reception area, front office, bedroom, and then to each functional space, so as to highlight thespatial hierarchy in the sense of space, the value of.

On the selection of materials, use of a large number of transparent material and wood, with the space, emphasizing the space permeability, a lot of translucent sheet materials using the reception area and meeting room, the lighting system space to squeeze out more level changes. Thus the level of sense of space, so that the entire office bright rich, more emphasis on the case enterprisehigh-grade corporate image positioning. When people are free of which, along with the change ofmaterial transparency, lighting levels, also launched a taste of transparent extension or vague,ambiguous visual game.

江西置业办公室设计-办公室外观

江西置业办公室设计-办公外观

江西置业办公室设计-会客厅

江西置业办公室设计-办公装饰

江西置业办公室设计-办公软装

江西置业办公室设计-办公室设计

江西置业办公室设计-办公书架

江西置业办公室设计-办公空间设计

江西置业办公室设计-办公设计公司

版权所有:勃朗设计 地址:郑东新区金水东路与中兴路交叉口楷林IFC A座24楼
Copyright © 2018 沪ICP备14013566号